Sunday, 26 August 2012

Big Time Segmen : Header Free By Nana

Assalamualaikum n Holaa
Ok izzati nak join satu segmen ni yer lah tengok header blog ni simple jer yng sama jerr nak join ke tkn banner tu hehhe :)

ni detail nya :-

Ayat 1 : NEVERLAND
Font ayat 1 - font E
Warna Ayat : Biru
Ayat 2 : // Who want :)
Font Ayat 2 : Font A
Warna ayat 2 : Biru
Link Doodle : Tkn Ni
Ni jer hrp nana boleh buat :)

Terima Kasih Sebab Baca Entry Saia!

3 comments:

  1. Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
    Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
    Jaja nk ajak awak join Blogwalking,Giveaway & Pencarian Sponsor utk Giveaway akan datang..
    kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
    time kasih..

    BLOGWALKING

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    GIVEAWAY

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  2. Awak, bagi 1 warna saja untuk kedua-dua ayat :) Saya memang tak pandai buat wana campur-campur. :) Sorry ya?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :) Header anda telah siap. Sila ambil di sini. Search link blog anda :)

    http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/09/header-untuk-big-time-segmen-header.html

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner